BLOG

Kada pomislimo na bolje organiziranje svi bismo htjeli rezultate ODMAH. Nažalost, to tako ne ide. Dobra organizacija je dobro upravljanje sobom, a upravljanje sobom znači razvoj nekih novih vještina. Sami morate donijeti odluku da se želite promijeniti, te da ste spremni raditi, naučiti i usvojiti nove navike.

Hrabrost je univerzalna vrijednost koja ne poznaje granice. Ponekad je dovoljno da nam netko drugi kaže da imamo hrabrosti i gle čuda – stvarno je odjednom i imamo.
Upravo je hrabrost jedna od ključnih osobina uspješnih ljudi. Mišljenja sam da hrabrost raste jednakim tempom kako raste naša ljubav prema sebi. Što se više volimo, to smo hrabriji biti ono što jesmo, govoriti ono što mislimo i ponašati se kako mislimo da treba.
Ukoliko nam ponekad hrabrosti nedostaje i želimo je potaknuti u sebi, što možemo poduzeti da bismo je uvježbali? Kako potaknuti hrabrost?

 

Na treninzima i mentoriranju koje provodim, primjećujem da najveću opasnost za neuspjeh na čine teške okolnosti u kojim se osoba nalazi, već osobna ograničavajuća uvjerenja. Kako smo se doveli u situaciju u kojoj sami sebe blokiramo? Tko nam je postavio granice u glavi i nacrtao naš domet?
Danas s vama dijelim ona najčešća ograničavajuća uvjerenja i načine kako ih sami možemo ukloniti.

 

Pronoik - što je to? PRONOIA je suprotnost paranoji. To je vjerovanje da vam sve ide u korist i da je svijet prijateljski nastrojen prema nama. To je način razmišljanja kojim potvrđujete i osjećate da sve što vam treba dolazi u pravom trenutku.
I prije nego li sam čula za izraz PRONOIA oduševila sam se pristupom i tumačenjem stvarnosti kako – sve ide u našu korist.

 

Ponekad je teško odoliti ne odgovoriti na prvu. Ne uplesti se odmah u diskusiju. Ne poslati odmah mail sa svojim mišljenjem. Bacanjem na glavu u svaku situaciju, gubimo puno bespotrebne energije. Što možemo učiniti kako bismo vukli bolje poteze?

 

Sutra se opraštamo od stare godine. Taj dan ljudi očekuju samo zabavu, ne razmišljaju o velikim temama i planovima.

Vjeruju da će im ako im prvo čestita muškarac ili obuku crveno rublje ili neko treće vjerovanje, 2018. biti izvrsna.
Jeste li to već primijenili? Jesu li ove dosadašnje Nove godine ispunile ova očekivanja?

Želite li promjenu?
Započnite!
 

Kontaktirajte me

Za više informacija kontaktirajte me putem obrasca u prilogu ili emaila info@ivabele.com

Za poslovni angažman nazovite 091 37 37 737