TRENINZI

Odvija li se vaš život u smjeru kojem želite? Imate li uopće smjer i postavljene ciljeve koje želite dostići? Prijavite se na treninge gdje ćete kroz osobno iskustvo i praktične vježbe osvijestiti što želite i naučiti kako to konkretno i ostvariti.

Što je IVA BELÉ SUCCESS CONCEPT? 

Uspješni ljudi se ne rađaju, oni se stvaraju.  Uspjeh nije rezerviran samo za one rođene pod sretnom zvijezdom nego za one koji pred sobom imaju jasan cilj i razrađen plan kako ga postići.

Budite i vi među najuspješnijima, odaberite jednu od 3 razine intenziteta učenja i usmjerite sebe na pravi put do uspjeha.

1. ME MASTERY INTENSIVE
2. ME MASTERY UPGRADE
3. ME MASTERY EXCELLENCE
Svaka razina se sastoji od nekoliko treninga (ukupno 4 modula), a kada ih sve kompletirate možete dogovoriti i praćenje ostvarenja svojih ciljeva još 4 tjedna nakon zadnjeg treninga (5. modul).

Treininzi se mogu pohađati pojedinačno, no paketi imaju povoljnije cijene nego pojedinačni treninzi.

Svi koji uspješno završe treninge, postaju dio grupe „ME MASTERY ALUMNI“, redovito se okupljaju i pomažu u ostvarenju ciljeva.

IVA BELÉ SUCCESS CONCEPT vam nudi podršku u ostvarenju onoga što je vama važno. Ostvarite svoj puni potencijal i trajnu promjenu na BOLJE! Kontaktirajte nas za više informacija i prijavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pregled "ME MASTERY" razine:

 

Prijava na trening

 

Želite li promjenu?
Započnite!