ISKUSTVA POLAZNIKA

Pročitajte neka iskustva polaznika treninga:

Poštovana Iva, htela bih da vam se zahvalim na divnom treningu koji ste održali danas na Nestle konferenciji u Beogradu. Vaše predavanje me je usmerilo da na pravi način posmatram sebe, svoje mogućnosti, želje, ambicije, život uopšte. Mislim da bi svaka kompanija trebala imati upravo jednu takvu osobu kao što ste vi. Hvala još jednom na divnom treningu. Svakako bih bila prezadovoljna kada bih posetila jos neki od Vaših treninga.
 
Marina Tenjović Novaković, Nestle
Slušala sam Vas na Prowomen konferenciji i tada sam odlučila da idem na trening.
Trening je konkretan, daje prave smjernice, sa Dnevnikom uspjeha mozemo odmah krenuti sa koracima prema nasim ciljevima.
Moja ocjena je 10 od 10, jasni ste, konkretni, savjeti se mogu odmah koristiti a to volim, da je sve praktično i provedivo.
Svakako cu ga preporuciti prijateljima, zapravo vec jesam. Čak je i moja sestra, koja nije ljubitelj predstavljanja sebe pred nepoznatima i ne pohađa takve treninge, oduševljena i vjerujem da joj je koristilo.
Svakako cu se prijaviti na Alumni i ostati u kontaktu sa ekipom i Vama jer je potpora oko svojih ciljevama svima nama nuzna..
 
Marina
Za cijeli trening dajem cistu desetku! Zanimljivo, poučno, razbuđujuće! Nesto što na intuitivnoj razini osjećamo Vi ste osvijestili. Nisu uvijek u pitanju ni samo poslovni ciljevi i uspjesi već i oni obični svakodnevni. Kako dobiti više vremena, bolje se organizirati za ono od čega nam "srce pjeva".
 
Ksenija
Javila sam se iz radoznalosti, ali ipak s nadom da cu od treninga dobiti upravo onaj poticaj koji mi u ovom trenutku treba. I dobila sam ga. Dala bih ti ocjenu 10. Trening je uspio pobuditi moje emocije, a interakcija s drugima podsjetiti me na neke moje osobine na koje sam gotovo zaboravila.
Radujem se sljedećem treningu.
 
Marijana
Trening je bio odličan. Savršen raspored praktičnih vježbi u grupi, primjera i teorije i odličan tajming u pauzama. Ocjena 10/10. Nakon treninga koristit ću češće vizualizaciju ciljeva i naravno preuzeti odgovornost! Naučila sam puno toga korisnog i teško mi je izdvojiti najkorisnije, ali vježba "pitaj i reci ne" mi je bila jako korisna jer koliko mi je teško pitati za pomoć, još mi je teže odbiti i reći ne.
 
Patricija

<< Početna Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća Posljednja >>

Stranica 1 od 4


Želite li promjenu?
Započnite!
 

Kontaktirajte me

Za više informacija kontaktirajte me putem obrasca u prilogu ili emaila info@ivabele.com

Za poslovni angažman nazovite 091 37 37 737